DIENSTEN

Binnenschilderwerk

Wij van Vinloo kunnen u met zekerheid garanderen dat uw schilderwerk bij ons in veilige handen is. We zijn gespecialiseerd is allerlei schilderwerkzaamheden; van het kaalmaken en plamuren houtwerk tot aan het witten van muren. Met uiterste zorg laten wij uw muren en kozijnen weer stralen. Naast het schilderen bieden wij ook de diensten aan die nodig zijn om de afwerking compleet te maken. Interesse? Dien een terugbelverzoek in en wij nemen contact met u op.

Buitenschilderwerk

Wij vinden het belangrijk dat uw binnenschilderwerk er uitermate strak en netjes uitziet. Maar ook dat het een mooi en afgewerkte uitstraling aan uw huis geeft. Het is van belang dat uw schilderwerk weer bestand is tegen het weer. Daarom biedt Vinloo naast het schilderwerk voor uw kozijnen en muren aan ook het coaten van uw gevels aan. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Houtrot herstellen

Na de lekkage, heeft het lek nog een aantal reparaties nodig. Wij helpen u hier graag mee. Als u zo een reparatie door ons laat uitvoeren, nemen we graag het herstel op ons en hoeft u zich daar niet druk om te maken. Wij zorgen ervoor dat er ook na sloopwerk alles in de originele staat wordt opgeleverd.

Soms is er herstel van het houtwerk nodig. Na het verwijderen van het rotte gedeelte zorgen we ervoor dat we op gezond hout uitkomen. Dat gaan we behandelen met speciale primer zodat de epoxy goed blijft zitten.