Recensies

Joep
Read More
Na het plaatsen van dubbel glas diende alle kozijnen en deuren te worden geschilderd en daar waar nodig hersteld. Dit is op een zeer vakkundige manier en bovenal zeer zorgvuldig gedaan. Herman is niet snel tevreden met zijn werk waardoor er topkwaliteit wordt geleverd. Bovendien een betrouwbare en prettige schilder die prima communiceert. Service: Exterieur schilderen
Chris Pannekoek
Read More
Levert erg goede kwaliteit en heeft veel aandacht om alles tot in de perfectie af te ronden.
Bas Smit
Read More
Herman heeft goed werk afgeleverd en onze gevel ziet er qua schilderwerk weer als nieuw uit. Enthousiast en goede communicatie!
V.K.
Read More
Vinloo onderscheidt zich duidelijk door de extra aandacht die er aan het werk wordt gegeven. Alles wordt bekwaam en grondig aangepakt wat tot een prachtig resultaat heeft geleid. We zijn erg verheugd om te zien dat er nog echte vakmannen met oog voor kwaliteit en detail bestaan. Aanrader!
Marten Dijkstra
Read More
Herman heeft bij ons al het houtwerk buitenom geschilderd, dus kozijnen, voordeur, schuifpui, daklijsten etc. Ook de schuttingen en het schuurtje in de achtertuin zijn opnieuw geschilderd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Herman is duidelijk een vakman en werkt erg netjes, en gebruikt goed materiaal. En hij luistert goed naar je wensen en is zelf ook pas tevreden als jij tevreden bent. Onze woning ziet er weer strak uit en kan er weer enkele jaren tegenaan. Voor de volgende keer en eventuele andere schilderklussen gaan we Herman zeker opnieuw vragen. Ik raad hem aan iedereen aan!
Sem Carree
Read More
Passie voor het schildervak, gaat door tot het perfect is en gaf de gevel weer nieuw leven. Kortom een vakman pur sang.
Miranda Dakriet
Read More
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde Herman is echt n topper & professioneel in zijn werk!. Serieus en werkt heel netjes & schoon. Mijn raamkozijnen/schuifdeur aan de binnenkant waren bruin vernis en nu mooi crème kleur. Ze lijken wel nieuw! Zo als op de site staat...Vinloo levert écht kwaliteit met wel een heel grote glimlach! Ik ga Vinloo zeker aanraden bij mijn familie & vrienden. Herman onwijs bedankt!
Ariyan C Efe
Read More
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde Vinloo Onderhoud is een echte vakman en levert goed werk op. Hij heeft mij goed geadviseerd over de mogelijkheden en gebruikt verf en andere materiaal van hoge kwaliteit. Na het repareren van mijn waterschade is de interieur ook meteen geschilderd waarna ik ervoor heb gekozen om mijn exterieur ook mee te nemen. Kortom: Goed en kwalitatief werk geleverd, altijd een positieve houding en een glimlach, maakte mijn dag altijd goed!
Previous
Next